Od svega srca zahvaljujem, odličan dijagnostičar s velikim iskustvom. Doktor Skljarov uvijek ima vremena posvetiti se pacijentu, svakom problemu pristupa detaljno i profesionalno.

Obavijest o privatnosti podataka za potrebe zapošljavanja

Uvod

Affidea Hrvatska je etički osviješteni pružatelj zdravstvenih usluga. „Affidea“ („mi“ ili „nas“ ili „naš“) odnosi se na Affidea Hrvatska. Affidea Hrvatska jest pružatelj medicinskih usluga s visokim etičkim standardima, koja je dio internacionalne grupacije „Affidea“ koja na teritoriju Republike Hrvatske posluje putem mreže vlasnički povezanih zdravstvenih ustanova: Poliklinika Maja i Krešimir Čavka za radiologiju i internu medicinu, skraćeni naziv POLIKLINIKA MAJA I KREŠIMIR ČAVKA, Jordanovac ul. 99, 10000 Zagreb, Poliklinika za radiologiju, neurologiju i opću kirurgiju Dr. Kalajžić, skraćeni naziv POLIKLINIKA DR. KALAJŽIĆ, Moliških Hrvata 4, 21000 Split, Poliklinika za radiologiju, internu medicinu, neurologiju, ortopediju i ginekologiju i opstetriciju Vita, skraćeni naziv POLIKLINIKA VITA, Matije Gupca 93, 22000 Šibenik. Pozivamo Vas da pročitate ovu obavijest o privatnosti podataka kako biste razumjeli kako obrađujemo Vaše osobne podatke za potrebe zapošljavanja u Affidea Hrvatska.

Zakonita obrada Vaših osobnih podataka

Obvezali smo se na obradu, zaštitu i poštivanje svih osobnih podataka o Vama i na to smo zakonom obvezani. Osobe koje su u našem društvu zadužene za zapošljavanje kadra podložne su obvezi povjerljivosti. Vaši su osobni podaci sigurno pohranjeni u našem sustavu elektroničke pošte i na našim poslužiteljima. Vaše osobne podatke nećemo prosljeđivati izvan Europskog gospodarskog prostora.

  1. Vaši se osobni podaci obrađuju na temelju legitimnih interesa Affidea Hrvatska, a oni su pronalaženje talentiranih osoba za radna mjesta na koja zapošljavamo i obrađivanje podataka kandidata u postupku zapošljavanja. Time što ste se prijavili na posao priznajete i prihvaćate da će Affidea Hrvatska obrađivati Vaše osobne podatke u skladu s Obavijesti o privatnosti podataka. Obrađivanje Vaših bitnih osobnih podataka neophodno nam je kako bismo procijenili ispunjavate li uvjete radnog mjesta za koje smo raspisali natječaj.
  2. Nudimo Vam mogućnost da nam date svoju suglasnost za daljnju obradu podataka u našem društvu i za zadržavanje Vaših osobnih podataka koje ste nam dostavili tijekom razdoblja od jedne godine. Svrha jednogodišnjeg zadržavanja jest procjena Vaše podobnosti u naknadnim postupcima zapošljavanja, ako Vam ne ponudimo radno mjesto za koje smo Vas prvotno kontaktirali.

Ako kasnije odlučite povući svoju suglasnost, slobodni ste to učiniti. Ako povučete svoju suglasnost, izbrisat ćemo Vaše osobne podatke, i nećemo više biti u mogućnosti pozvati Vas da sudjelujete u budućim postupcima zapošljavanja. Ako povučete svoju suglasnost, neće biti nikakvih štetnih posljedica. Molimo Vas imajte na umu da Vam Affidea Hrvatska daje jednake uvjete i mogućnosti i u trenutačnom postupku zapošljavanja čak i ako ne date svoju suglasnost za gore navedeno dodatno razdoblje obrade Vaših osobnih podataka.

Izvori osobnih podataka

Ako se javljate na oglas za radno mjesto koje smo objavili, Vaše osobne podatke prikupljamo od Vas ili od drugih voditelja obrade (poput dobavljača baza profesionalnih podataka ili specijalista za zapošljavanje). Nakon Vaše prijave, informacije o Vama možemo prikupiti s internetskih stranica profesionalnih društvenih mreža (poput LinkedIna) i iz ostalih izvora na Internetu. Vašeg ćemo bivšeg ili trenutačnog poslodavca i kolege kontaktirati samo ako nam to dopustite na način da nam date njihove kontakt podatke.

Postupak zapošljavanja možemo započeti tako da Vas izravno kontaktiramo. Potencijalne kandidate za posao kontaktiramo izravno na temelju javno dostupnih informacija, informacija s platformi profesionalnih društvenih mreža (poput LinkedIna) ili preporuka, upućivanja.

Vrste osobnih podataka koje obrađujemo

Ako se prijavljujete na oglas za posao koji smo objavili mi ili agencija za zapošljavanje koja djeluje u naše ime, obrađujemo osobne podatke koje podijelite s nama u Vašem životopisu i na razgovoru (posebice kontakt podatke, podatke o obrazovanju, kvalifikacijama i prethodnim radnim mjestima), dokaze o Vašoj podobnosti za taj posao, i javno dostupne osobne podatke. Ako kontaktiramo Vašeg prethodnog ili trenutačnog poslodavca i kolege, također obrađujemo osobne podatke koje oni podijele s nama. Unaprijed ćemo Vas obavijestiti ako namjeravamo provoditi bilo kakve pozadinske i kaznene provjere. 

Ako postupak zapošljavanja započnemo tako Vas izravno kontaktiramo, obrađujemo samo Vaše javno dostupne podatke, ime i kontakt podatke i to sve dok ne iskažete svoj interes za radno mjesto na koje zapošljavamo ili nedostatak istog.

Ako ste zainteresirani za posao, Vaši će se osobni podaci obraditi kao da ste se izravno prijavili za posao. Ako niste zainteresirani, ili ne možemo stupiti u kontakt s Vama, Vaši će se osobni podaci odmah izbrisati.

Svrhe obrade osobnih podataka

Obrađujemo osobne podatke samo za potrebe zapošljavanja. Tijekom zapošljavanja obrađivat ćemo Vaše osobne podatke kako bismo ispitali i ocijenili Vaše vještine i iskustvo. Organizirat ćemo razgovore, obavit ćemo razgovore, pozadinske provjere i/ili provjeru stručnih kvalifikacija, prikupiti reference od Vaših prethodnih poslodavaca, kolega.

Ako uspješno prođete na provjeri i ponudimo Vam posao, izdat će Vam se nova obavijest o privatnosti podataka za trajanje Vašeg radnog odnosa. Nova obavijest o privatnosti podataka sadržat će bitne informacije i zakonske osnove na temelju kojih obrađujemo Vaše osobne podatke za vrijeme trajanja Vašeg radnog odnosa.

S kime dijelimo Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke o radnom mjestu za koje ste se prijavili (koji obuhvaćaju posao i potrebne vještine i iskustvo) dijelimo s osobama na koje ste nas uputili. U slučaju specifičnih radnih mjesta, podatke o Vašoj karijeri dijelimo s ostalim članicama grupacije Affidea kod zapošljavanja, ako su im potrebni kako bi procijenili Vašu podobnost. Stojimo Vam na raspolaganju za više informacija o tome. Ako prihvatite radno mjesto koje Vam ponudimo, Vaše osobne podatke dijelimo s nadležnim poreznim tijelima i tijelima socijalnog osiguranja kako biste mogli započeti s radom na novom radnom mjestu.

Vaša prava na zaštitu podataka

U skladu sa zakonodavstvom na području zaštite podataka pripadaju Vam sljedeća prava.

1) Pravo da zatražite pristup svojim osobnim podacima. To znači da imate pravo dobiti potvrdu da se Vaši podaci obrađuju i da imate pristup svojim osobnim podacima koje obrađujemo i drugim dodatnim informacijama.

2) Pravo da zatražite ispravak svojih podataka. To znači da imate pravo da Vam se osobni podaci isprave, dopune ako su netočni ili nepotpuni.

3) Pravo da zatražite brisanje svojih podataka. To znači da imate pravo da Vam se osobni podaci izbrišu u posebnim okolnostima, ako nema nekog zakonitog razloga da se nastavi s njihovom obradom.

4) Pravo na prigovor protiv naše obrade Vaših podataka. To znači da u nekim slučajevima imate pravo prigovoriti protiv obrade podataka koju provodi Affidea Hrvatska.

5) Pravo da zatražite ograničenje obrade. To znači da možete zatražiti da se obrada Vaših osobnih podataka ‘blokira’ ili obustavi. Ako je Vaš zahtjev opravdan, moći ćemo čuvati Vaše osobne podatke, ali ih nećemo moći dalje obrađivati.

6) Pravo na prenosivost podataka. Ono Vam omogućuj da dobijete i ponovno koristite svoje osobne podatke u vlastite svrhe pri raznim službama. Imate pravo prenositi, kopirati ili prosljeđivati osobne podatke na jednostavan i siguran način, bez ometanja njihove uporabljivosti.

Ako želite ostvariti svoja prava ili želite dodatne informacije o svojim gore navedenim pravima, kontaktirajte našeg Službenika za zaštitu podataka  (kontakt podaci se nalaze niže u tekstu). Ako niste zadovoljni s načinom na koji obrađujemo Vaše podatke, imate pravo uložiti pritužbu nadzornom tijelu AZOP, ipak, pozivamo Vas da problem prvo probate riješiti s nama.

Ako imate bilo kakvih pitanja

Molimo kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka (e-mail: dpo.hr@affidea.com , poštanska adresa: 21000 Split, telefonski broj:003854453318) ili se obratite svojem stručnjaku za zapošljavanje za više informacija ako niste nešto razumjeli ili imate pitanja.

Vaša opcionalna suglasnost

Ja, niže potpisani, svojim potpisom na ovoj izjavi priznajem da sam primio Obavijest o privatnosti podataka Affidea Hrvatska u kojoj mi je objašnjen način na koji Affidea Hrvatska obrađuje moje osobne podatke za potrebe zapošljavanja. Označavanjem donje kućice, dobrovoljno ovlašćujem Affidea Hrvatska da obrađuje moje osobne podatke radi procjenjivanja moje podobnosti u budućim procesima zapošljavanja i da čuva moje osobne podatke tijekom razdoblja od jedne godine od datuma davanja moje suglasnosti u ovoj izjavi.

Razumijem da ako ne dam svoju suglasnost za navedeno, to nikako neće utjecati na trenutačnu prijavu za posao koju sam podnio/podnijela Affidea Hrvatska. Također razumijem da sam svoju suglasnost danu u ovoj izjavi slobodan/slobodna povući u bilo kojem trenutku i bez štetnih posljedica na bilo koju moju prijavu za posao.

q Suglasan sam da Affidea Hrvatska čuva moje osobne podatke tijekom razdoblja od jedne godine kako je opisano u Obavijesti o privatnosti podataka radi procjene moje podobnosti u budućim postupcima zapošljavanja.

 

Mjesto i datum:

______________________________

Ispisati puno ime kandidata za posao:

 

______________________________

Potpis kandidata:

 

______________________________

 

Zakažite termin
Nudimo mogućnost brzog zakazivanja pregleda u dva grada u Hrvatskoj - u Splitu i Zagrebu..
Odgovori na Vaša pitanja o snimanjima na MR-u, CT-u, ultrazvuku, rendgenu, mamografiji te zubima i čeljusti.